Interiér "Krásné kavárny"

S investory jsme se potkali před starším zdravotním střediskem v Krásném Poli. Utvářet v tomto prostředí “krásnou” kavárnu, kterou chtěli investoři, nebylo jednoduché. Potřebujeme zcela převálcovat stávající vnímání těchto prostor. Investoři měli představu o dispozičním řešení, my jsme však od začátku věděli, že to bude jinak. Ze všech sil jsme se je snažili přesvědčit, jak moc důležitý je bezprostřední kontakt se zahradou. Bingo, povedlo se. Námi představené materiálové řešení využívá také prvky, které určil investor - bílý obklad, dřevěné police, tyrkysové židle. To vše jsme zahalili do teplého přírodního konceptu. Základní myšlenkou materiálového konceptu je vyvolat pocit krásné chvíle. Ptáte se proč právě pocit? Protože pocity a pohoda návštěvníků je to, oč tu běží. Protože pouze teplým a milým pocitem zmůžeme převálcovat někdy hořkou skutečnost.